Viswedstrijd 50 jaar Dierspeciaalzaak Molenkamp

Vrijdag, 28 juli 2017

Viswedstrijd 50 jaar Dierenspeciaalzaak Molenkamp Deelname gratis Aanmelden via info@dierenspeciaalzaak.com of in de winkel of bel 0314621735 Datum 13 Augustus Locatie Gat van Radstake Vrogteweg Zelhem Plaats loting 7.30 uur (aanwezig zijn) Aanvang 8.00 uur Pauze waarbij koffie/thee en traktatie wordt verzorgt. Einde wedstrijd 11.00 uur Regelement van ZHV is leidend voor deze wedstrijd. Max. 9.5 m hengellengte er wordt gevist op gewicht. Aansluitend prijsuitreiking met drank met hapjes. Jeugd altijd prijs!! Ook voor de Senioren mooie prijzen te winnen. Dus kom heerlijk vissen, geniet van de sfeer en de verzorging. Deze gratis wedstrijd wordt u geheel aangeboden door Dierenspeciaalzaak Molenkamp.